Palvelut

Suorahaku (head hunting) rekrytointipalvelut

AaltovoimaPro on osa Aalto henkilöstöpalveluja. AaltovoimaPro tarjoaa suorahakua (head hunting) ja muita rekrytointipalveluja. Palveluvalikoimaamme kuuluvat Kapteeni ja Luotsi palvelutuotteet. AaltovoimaPro auttaa asiakkaita koko rekrytointiprosessin ajan. Palvelun avulla autamme asiakasyrityksiämme löytämään yritykseen oikean ja sopivan henkilön.

Suorahaku – head hunting käsitteenä - mitä se oikein tarkoittaa? Lue lisää suorahausta...

Palvelu tukee yrityksen avainhenkilöiden, johdon ja vaikeasti löydettävien erikoisosaajien rekrytointia. Joskus avainhenkilöiden rekrytointi pitää tapahtua kaikessa hiljaisuudessa ja luottamuksellisesti.

AaltovoimaPro:lle on tärkeää, että rekrytointi onnistuu – siten voimme olla auttamassa rekrytoinnissa niin toimeksiantajan kuin ehdokkaankin puolella – olemme onnellisia kun asiakas kokee saaneensa sopivan henkilön palvelukseensa ja ehdokas iloitsee uudesta uramahdollisuudesta.

Miksi käyttää suorahakukonsulttia?
- Ammattitaitoinen konsultti löytää oikean henkilön
- Konsultti tunnistaa tehtävän ja asiakasorganisaation tarpeet
- Konsultti pystyy sparraamaan asiakasta koko rekrytoinnin ajan
- Kilpailu avainhenkilöistä kiristyy ja heidät on kaivettava esiin
- Säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa ja antaa mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaan

Ota yhteyttä

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viesti

Suorahaku – headhunting käsitteenä

Yksi tärkeimmistä yrityksen henkilöstöä koskevista päätöksistä on henkilöstön palkkaaminen. Yrityksen strategian toteutuksen onnistuminen on ratkaisevasti riippuvainen siitä, saako yritys palkattua oikeanlaatuisia henkilöitä. Yritykset panostavat rekrytoinneissa laatuun, koska osaajista on pulaa. Osaajat ovat yritysten menestyksen kulmakivet strategisten tavoitteiden kannalta. Rekrytointi ei ole vain ihmisten palkkaamista organisaatioon, vaan luotettavasti ja tehokkaasti oikeiden henkilöiden sijoittamista oikeisiin rooleihin ja tehtäviin siten, että se tukee strategiaa. Tehtäväkeskeisten henkilöiden lisäksi yritykset tarvitsevat laaja-alaisia osaajia, jotka voivat kasvaa tehtävien myötä ja olla mukana erilaissa yrityksen muutostilanteissa. Parhaat osaajat ovat yleensä tyytyväisiä nykytilanteeseen ja siksi yritykset eivät tavoita näitä ”passiivisia” ehdokkaita normaalien printti- ja työnvälityskanavien kautta.

Suorahaku sopii parhaiten sellaisten tehtävien täyttämiseen jossa: vaaditaan strategista ja liikkeenjohdollista kyvykkyyttä, merkittävää operatiivista roolia liiketoiminnan kannalta, erityisosaamista jota on vaikeasti saatavilla.

kapteeni

Aalto – Kapteeni Täsmähaku Palvelu

Tulevaisuudessa yrityksen yksi suurimmista kilpailueduista on osaava, motivoitunut henkilöstö ja johto. Kapteeni auttaa kun etsit yritykseesi avainresurssia: henkilöä johtamaan, kehittämään ja viemään yritystä eteenpäin. Aallon Kapteeni palvelu ei pelkää luvata onnistunutta rekrytointia.

• Räätälöidään aina asiakkaan mukaan
• Hinnoittelu ja sopimus toimeksiantokohtaisia
• Jätä Rekrytointihuolesi Kapteenin harteille – Tarjoamme palvelevan tavan tehdä onnistuneita rekrytointeja.

kapteeni

Aalto – Luotsi Täsmähaku Palvelu

Luotsi ohjaa uralla eteenpäin ja tarjoaa mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille löytää osaavia koulutettuja ja vastavalmistuneita henkilöitä, uusia tekijöitä kasvamaan yritykseen ja ottamaan vastuuta tulevaisuudessa isommastakin roolista. Aallon Luotsi palvelu ei pelkää luvata onnistunutta rekrytointia.

• Räätälöidään aina asiakkaan mukaan
• Hinnoittelu ja sopimus toimeksiantokohtaisia
• Jätä rekrytointihuolesi Luotsin harteille – Tarjoamme palvelevan tavan tehdä onnistuneita rekrytointeja