Etsitkö uusia haasteita?

Tuotannon työnjohtaja, Pääkaupunkiseutu

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja 
teollisuuden eri aloille. Yritys on jo 70 vuotta toiminut perheyritys, jonka tuotantotilat sijaitsevat itä-Vantaalla.

He hakevat kauttamme kehityskelpoista ja ammattitaitoista

TYÖNJOHTAJAA tuotantoon.

Tehtävässäsi vastaat päivittäisestä tuotannon esimiestyöstä, aikataulutuksesta ja töiden organisoinnista. Työ sisältää myös tuotannon kehittämistä ja osallistumista isompiin tuotannon kehitysprojekteihin. Oikean henkilön on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yrityksen tuotantopäälliköksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa insinöörin / teknikon tutkintoa
- aikaisempaa esimieskokemusta valmistavasta metalliteollisuudesta ja tuotannon toiminnasta
- hyvää asennetta ja kykyä toimia työporukan esimiehenä 
- laadun ja työturvallisuusasioiden ymmärrystä
- kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn
- hyviä it-taitoja
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Henkilö työllistyy aluksi Aalto Henkilöstöpalveluiden kautta määräaikaiseen 6 kk:n työsuhteeseen, jonka jälkeen siirtyy asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. 

Toimeksiantaja tarjoaa haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään osaamistasi, ammattitaitoisen tiimin tuen, urakehitysmahdollisuuksia, joustavan työympäristön ja kattavat työsuhde-edut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, Aalto Henkilöstöpalvelut, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi,
puh. 0400 728 748.

  Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeuduttua. 

  Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

  https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

  https://youtu.be/TFjqszrbhfY


  Löydät meidät myös Facebookista

  www.facebook.com/aaltovoima

   

  Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

  • Teollisuus
  • 31.05.2020
  • 06.06.2020
  • 1
  • Pääkaupunkiseutu